Aukščiausio lygio technologijos aukščiausios kokybės maistui
Savo srities specialistai nuo 1954 metų
Sudėtingi mechanizmai, naujausi automatizavimo procesai, įmantriausios produktų idėjos bei receptai, puikus kainos bei kokybės santykis… taip trumpai galima apibūdinti Handtmann kompaniją.
Nuo rankiniu būdu valdomų iki sudėtingiausių automatizavimo sprendimų – Handtmann ilgą laiką lyderiauja vakuuminio pildymo bei porcijavimo sistemose maisto pramonėje. Turi itin platų profilį – pieno, tešlos, konditerijos, sojos, mėsos bei kita pramonė.
Rūpestingas ir ekonomiškas išteklių naudojimas yra pagrindinis veiksnys siekiant ekonominės sėkmės. To siekiama, pavyzdžiui, naudojant modulines, energiją taupančias ir itin patvarias sistemines platformas, kurios palengvina tvarią ir aplinkai nekenksmingą maisto gamybą.
Handtmann plėtros tikslas – gaminti į klientus orientuotus, puikios kokybės produktus, kurie sukuria išmatuojamą pridėtinę vertę.
Handtmann
Pritaikymo sritys
Dešros ir mėsos gaminiai, kepiniai ir tešla, pieno produktai, žuvis, pusgaminiai, įdarai, delikatesai, naminių gyvūnėlių ėdalas ir kiti konditerijos gaminiai… su „Handtmann” technologija atraskite naujų galimybių ir įgyvendinkite tiek novatoriškas produktų idėjas, tiek klasikinius gaminius.
Pieno pramonė
"Handtmann" siūlo technologijas, skirtas automatizuotai pieno ir sūrio produktų gamybai: formavimo ir dėjimo sistemas su vakuuminiu užpildymo įrenginiu, kurio pagrindu gaminamos porcijos gramų tikslumu.
Dešrelių ir mėsos pramonė
Ar tai būtų pripildyta, porcijuota, dozuota, suformuota, kartu išspausta ar sujungta: "Handtmann" dešrų ir mėsos gaminių galimybės yra didžiulės.
Kepiniai
VF 600 B serijos tešlos dalijimo sistemos ir porcijavimo mašinos, taip pat naujausios VF 800 kartos mašinos, kurių išskirtinė techninė savybė - "Handtmann" mentelinė kamerų tiekimo sistema, pasižymi puikia gaminių kokybe ir svorio tikslumu.
Vegetariška produkcija
Veganiška ir vegetariška mityba tampa vis svarbesnė visame pasaulyje. Naudodami "Handtmann" technologiją pagaminkite įvairiapusį veganiškų ir vegetariškų produktų ar mėsos pakaitalų asortimentą.
Konditerija
"Handtmann" siūlo technologinius sprendimus, leidžiančius gaminti pačius įvairiausius gaminius: nuo minkštos konsistencijos produktų, pavyzdžiui, sausainių, kietų produktų, pavyzdžiui, marcipanų, iki novatoriškų produktų idėjų, pavyzdžiui, užkandžių alginato apvalkale.